GoodDollar Digital UBI øker 40 000+ mennesker fra 180 land

  1. desember 2020 –– GoodDollar, det sosiale virkningsprosjektet som leverer en digital universell grunninntekt (UBI) i stor skala, har rapportert sterk etterspørsel siden lanseringen 8. september. På litt mer enn åtte uker har mer enn 40 000 mennesker fra 180 land signert opp og begynte å kreve og bruke G $ digital valuta.

“Aldri før har vi sett tusenårsfester som viser en slik interesse for nye digitale eiendeler, og pandemien har bare akselerert denne trenden. Vi ser en ny tilstrømning av mennesker som er sultne etter å delta i markedene, og vedta nye økonomiske innovasjoner. GoodDollar utvider finansiell kompetanse og tilgang til markeder, samtidig som den gir en digital grunninntekt for å drive sin egen digitale økonomi, ”sa Yoni Assia, administrerende direktør og medstifter av eToro og GoodDollar.

Mer enn halvparten av disse personene har blitt vanlige brukere av GoodDollar, logger seg på den digitale lommeboken og hevder G $ hver dag. Hittil har over 14 millioner G $ blitt distribuert til brukere, som har omfavnet GoodDollar-konseptet og akselererte integreringen i eksisterende markedsplasser og plattformer, og skaper en blomstrende økonomi i G $.

Over 13 000 brukere har sluttet seg til GoodDollars fellesskapsinitierte og administrerte Facebook-markedsplass, og bruker G $ til å kjøpe og selge online-tjenester, og med brukere som spinner av lokale markedsplasser, er det etablert i mer enn 40 land. I gjennomsnitt registreres opptil 300 transaksjoner om dagen mellom brukere som kjøper og selger profesjonelle digitale tjenester som markedsføring, grafikk og webdesign. Andre tjenester som tilbys gjennom GoodDollar-markedsplasser inkluderer språkundervisning, yoga- og meditasjonstimer og sosiale årsaker som å bruke G $ til å plante trær. Ser fremover, planlegger GoodDollar å fokusere på å øke antall G $ distribuert til brukere hver dag, utvide nettverket og forbedringer på markedet som muliggjør mer robust handel med G $.

This entry was posted on 8. December 2020, in Bitcoin. Bookmark the permalink.