Syyskuun vaikutus – kuinka menemme?

Kuinka salaus ja perinteiset markkinat menestyvät tällä kertaa?

Syyskuun vaikutus on ilmiö, joka viittaa siihen, että markkinat tarjoavat yleensä huonoin tuotonsa kyseisen kuukauden aikana, mistä raportoimme kuukauden alussa. Kuinka salausmarkkinat muokkaavat tätä puolikauskoa yli puolen kuukauden kuluttua?

Bitcoin perii syyskuun vaikutuksen

Bitcoin Code alkoi syyskuussa 11 700 dollarilla ja nousi 12 000 dollariin vain tunteja kirottuun kuukauteen. Se ei kuitenkaan voinut murtaa tätä estettä, ja hyvin pian kaikki ajatukset Bitcoinista syyskuun vaikutuksen voittamiseksi katosivat – se putosi 2000 dollaria 48 tunnin sisällä, mikä tarkoittaa, että syyskuu alkoi 16%: n tappiosta.

Kyseisen pudotuksen jälkeen Bitcoin on järjestänyt epä vakuuttavan elpymisen, joka on kirjoittamisen aikaan saavuttanut 11 000 dollaria, jättäen meidät 6 prosentin tappioon toistaiseksi tässä kuussa.

Salausvaluuttamarkkinoiden yläraja alkoi syyskuussa 362 miljardilla dollarilla, joka nousi jyrkästi 377 miljardiin dollariin Bitcoinin nousun rinnalla. Bitcoinin romahduksen jälkeen markkinakorkki on kuitenkin seurannut mallia, ja se on kirjoittamisen hetkellä 335 miljardia dollaria, jättäen meille 7,45%: n tappion tähän mennessä.

Alt-kolikoiden hinta ei ole parempi

Onko alttiiden kolikoiden markkina-arvo menestynyt paremmin syyskuun vaikutusta vastaan? Se alkoi syyskuussa 162 miljardilla dollarilla ja sai myös lyhyen lisäyksen ennen romahtamista, kun ihmiset myivät alttinsa Bitcoinin kaatumisen rinnalle, jättäen meille 150 miljoonan dollarin alt-kolikkomarkkinan.

Tämä jättää meille lähes identtisen syyskuun tappion kuin markkinoiden kokonaiskannan tappio, joka on 7,4% pienempi kuin 1. syyskuuta.

Kaikki markkinat tuntevat kipua

Ei vain salausmarkkinat, jotka kiertävät tässä kuussa – S&P 500, NASDAQ, Dow Jones ja jopa kulta olivat kaikki kokeneet pieniä kaatumisia 48 tunnin kuluessa kalenterin kääntämisestä elokuusta syyskuuhun ja ovat nyt tappiollisia verrattuna siihen, missä ne olivat viime kuun lopussa.

Emme tietenkään voi syyttää syyskuun vaikutusta näistä vähentyneistä tuotoista, ja meidän on mentävä jonkin verran voittamaan maaliskuun laskusuhdanne, mutta on melko uskomatonta, että historia on toistanut itsensä jälleen kerran ja niin aikaisin kuukauteen.

Syyskuusta on kuitenkin vielä jäljellä 10 päivää, joten katsotaanpa, voivatko markkinat karkottaa syyskuun vaikutuksen jujun tällä kertaa.

This entry was posted on 20. September 2020, in Bitcoin. Bookmark the permalink.